Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Πρεμιέρα: ΤΑ S.O.S ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, Δευτέρα 12 Νοεμβρίου, 15.00 μ.μ.

Πρεμιέρα

 
 
Ο Τάσος Ριζόπουλος επιστρέφει. Δυναμικά. Ανανεωμένα. Αλλιώς. Και τόσο ίδιος.
Επειδή τον Τάσο τον ξέρεις, τον γνωρίζεις, τον ακολουθείς τόσα χρόνια. Επειδή μεγάλωσες μαζί του,  στέλνοντας τις αφιερώσεις σου στο Cosmoradio 95,1, επειδή ¨μέθυσες¨ μαζί του όταν διασταυρώθηκαν οι δρόμοι σας στα μαγαζιά που έκανε guest εμφανίσεις ως dj. Επειδή, όπως έγραψα και στη συνέντευξη που μας παραχώρησε πριν από λίγο καιρό, τον Τάσο είτε τον αγαπάς, είτε τον μισείς. Τίποτα, όμως, λιγότερο. Τίποτα πιο μέτριο. Τίποτα πιο ρευστό.  ( http://moirasou.blogspot.gr/2012/06/blog-post_22.html ).
 
Κι επειδή εμείς, εδώ στο moirasou, του έχουμε μια παραπάνω αδυναμία, είμαστε στην ευχάριστη θέση μέσα από τη σελίδα μας να σας ανακοινώσουμε την πρεμιέρα της νέας του εκπομπής στο EGNATIA TV.
Ο Τάσος Ριζόπουλος, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δελτίο τύπου, επιστρέφει στα τηλεοπτικά δρώμενα της Πόλης ανανεωμένος με ένα κεφάτο παρεάκι με πολύ θετική ενέργεια, πολύ κους- κους, με θέματα καθημερινότητας και αξιόλογους καλεσμένους που σίγουρα θα κεντρίσει και κερδίσει το ενδιαφέρον σας.
Το τηλεοπτικό παρεάκι το αποτελούν η Έφη Μπακογλίδου, ο Γιώργος Νηρέως , η Νικολέτα Σερέτη, ο Μιχάλης Σκόρδας, η Μαρία Βιζαίτη και ο Μάνος Παπαδαμάκης.
Η εκπομπή θα διαρκεί 90 ολόκληρα λεπτά ενώ θα προβάλλεται από τις 15.00 έως και τις 16.30.
 
Σε μια εποχή που στην τηλεόραση μπορείς να παρακολουθήσεις μόνο επαναλήψεις, ο Τάσος έχει να σου προτείνει κάτι φρέσκο, κάτι δροσερό, κάτι ¨οικείο¨ και ταυτόχρονα τόσο πρωτότυπο. Κάτι που θα βοηθήσει να ξεχαστείς, αλλά σε καμία περίπτωση να ξεχάσεις ότι ¨ό,τι σκέφτεται για εκείνον, το εύχεται για σένα¨.
 
Παρακολουθήστε το τρέιλερ της εκπομπής και συντονιστείτε.
 

Έτος: 2012-2013
Διάρκεια: 90 λεπτά
Ώρα προβολής: 15:00 – 16:30
Παρουσίαση: Τάσος Ριζόπουλος
Αρχισυντάκτης: Τάσος Ριζόπουλος
Σκηνοθέτης: Δημήτρης Χατζημαλλής
Βοηθός αρχισυντάκτη: Γιώργος Νηρέως
Διεύθυνση Παραγωγής: Μαργαρίτα Σκαθαρούδη
Οργάνωση Παραγωγής: Ελένη Χριστοφορίδου
 
 

 
 


 
 

 






Δεν υπάρχουν σχόλια: