Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικο Bazaar Κολλεγίου Ανατόλια



Κυριακή 9 Δεκεμβρίου (3 μ.μ.- 7 μ.μ.) 

 

Το προσωπικό, οι μαθητές και οι μαθήτριες του Κολλεγίου Ανατόλια σας προσκαλούν στο καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό bazaar του Ανατόλια που θα πραγματοποιηθεί στο Macedonia Hall (πρώην Αρρένων) την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου από τις 3 το μεσημέρι έως τις 7 το απόγευμα. Το χριστουγεννιάτικο τσάι θα σερβιριστεί, όπως κάθε χρόνο, στο Ingle Hall (πρώην Θηλέων).

Το Χριστουγεννιάτικο bazaar του Ανατόλια ξεκίνησε τη δεκαετία του ’30 για να βοηθήσει τους προσφυγικούς πληθυσμούς που είχαν μετακινηθεί στη Θεσσαλονίκη μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή. Σήμερα και έχοντας κλείσει περισσότερο από μισό αιώνα ζωής, το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Κολλεγίου Ανατόλια συνεχίζει την  παράδοση της προσφοράς στην τοπική κοινωνία. Το 2011 τα έσοδα του bazaar διατέθηκαν υπέρ της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου «Ελπίδα», της ΜΚΟ «Άρσις» και  της ΜΚΟ «Δεσμός». Τα φετινά έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Παιδικού Χωριού SOS στο Πλαγιάρι, της Μέλισσας και του Χαρίσειου Γηροκομείου.

 

Χριστουγεννιάτικη συναυλία Κολλεγίου Ανατόλια

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου (8 μ.μ.)

 

Το Κολλέγιο Ανατόλια σας προσκαλεί στη χριστουγεννιάτικη συναυλία του που θα πραγματοποιηθεί το Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου στις 8 το βράδυ στο Κλειστό Γυμναστήριο του Κολλεγίου Ανατόλια. Στη συναυλία θα συμμετάσχουν μαθητές του Κολλεγίου και ο Σύλλογος Αποφοίτων του Ανατόλια. Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για τη στήριξη του προγράμματος υποτροφιών του σχολείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: