Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Ο Βαλάντης Πασχαλίδης..."ζει τη στιγμή του με ένα τραγούδι"!.



Το moirasou.org υποδέχεται και σας παρουσιάζει τον Βαλάντη Πασχαλίδη. 

 


Ο Βαλάντης, μαζί με δεκάδες νέους ηλικίας από 17 έως 27 ετών, αποφάσισε να στείλει τη συμμετοχή του στον πανελλαδικό μουσικό διαγωνισμό «Ζήσε τη στιγμή σου με ένα τραγούδι», διαγωνισμό που διοργανώνει το Athens Metro Μall με την υποστήριξη της δισκογραφικής εταιρείας Spicy.
Ο Βαλάντης μπήκε δυναμικά στην κούρσα για τη διεκδίκηση του ονείρου του, καταφέρνοντας να διακριθεί ως ένας από τους 10 καλύτερους συμμετέχοντες του διαγωνισμού. Ο 20χρονος Θεσσαλονικιός έκανε αισθητή την παρουσία του για ακόμα μια φορά εχθές στο Athens Metro Mall, όπου και είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει για τελευταία φορά πριν την μεγάλη ψηφοφορία για την ανάδειξη του νικητή, το τραγούδι που του εξασφάλισε μια θέση στον τελικό.
Ο Βαλάντης «γκρέμισε τις άμυνές μας» και κατάφερε να παρασύρει, τόσο εμάς όσο και το κοινό, με την ερμηνεία του στο τραγούδι “Halo”, το οποίο πρωτοερμήνευσε η Beyonce.
Ακούγοντας ξανά και ξανά την «ιδιαίτερη» ερμηνεία του Βαλάντη, καταλήξαμε ότι ανήκει σε εκείνη την κατηγορία των ανθρώπων που τα όνειρά του αξίζουν και μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. 

Εξάλλου, το moirasou.org τροφοδοτείται από τα όνειρα και οφείλει με τη σειρά του να τα τροφοδοτεί…

Για να ακούσετε το "Halo" του Βαλάντη, πατήστε εδώ: http://soundcloud.com/villyarg/dival-valantis-paschalidis

Info:
  

  • Ο νικητής του μεγάλου μουσικού διαγωνισμού «Ζήσε τη στιγμή σου με ένα τραγούδι» θα ανακοινωθεί το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012 και θα έχει την μοναδική ευκαιρία να ηχογραφήσει το τραγούδι, που δημιούργησε ή/και ερμήνευσε, σε επαγγελματικό studio υπό την καθοδήγηση της δισκογραφικής εταιρείας Spicy που διοργάνωσε τον εν λόγω διαγωνισμό.
  • Ο μεγάλος νικητής θα αναδειχθεί με την τελική βαθμολογία που θα προκύψει με αναλογία ψήφων της κριτικής επιτροπής της Spicy και του κοινού.
  • Από τις 10 έως τις 12 Οκτωβρίου 2012, ψηφίζουμε μέσα από το micro site www.zisetistigmi.gr τον Βαλάντη, προκειμένου να γίνουμε κι εμείς με τον τρόπο μας συνοδοιπόροι στην πραγματοποίηση του ονείρου του.
  • Η τελετή ανάδειξης του μεγάλου νικητή του διαγωνισμού θα γίνει το Σάββατο 13/12/2012 στις 19:00 το απόγευμα, το Athens Metro Mall ενώ την απονομή θα πραγματοποιήσουν οι δημοφιλείς καλλιτέχνες Έλλη Κοκκίνου και TUS. Την απονομή ενώ θα ακολουθήσει live performance του νεανικού συγκροτήματος Muffins, σε συνδυασμό με τη δυνατή μουσική από το πρόγραμμα του ραδιοφωνικού σταθμού ΔΡΟΜΟΣ 89,8 FM.

Λίγα λόγια για τον Βαλάντη:

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη όπου και μεγάλωσε. Είναι μόλις 20 χρονών, φοιτητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, τραγουδάει, γράφει μουσική και στίχους. Η πρώτη του επαφή με την μουσική πραγματοποιήθηκε από την πολύ μικρή ηλικία των 11, κάνοντας τα πρώτα ερασιτεχνικά του βήματα μέσα από σχολικές χορωδίες. Στα 12 του, ξεκίνησε η ενασχόληση με την κιθάρα και μ
ετέπειτα με τα πλήκτρα. Πέρασε αρκετό καιρό αναζητώντας το είδος της μουσικής που τον εκφράζει, καταλήγοντας πως επιρροές του αποτελούν η Hip hop, R&B, Pop, Dance, House και Electro. Η αγάπη του για την μουσική και το τραγούδι τον ώθησαν στο να κυνηγήσει τους ιδανικούς γι’αυτόν στόχους, με αποτέλεσμα να διακριθεί πανελλαδικά σε διαγωνισμό μουσικής σύνθεσης. Σε επαγγελματικό επίπεδο, έχει εργαστεί με επιτυχία σε μικρά και μεγάλα clubs της Θεσσαλονίκης, ενώ η πρώτη του δισκογραφική δουλειά αποτελεί συνεργασία με τους πολύ πετυχημένους Soundtraxx , έχοντας τον ομώνυμο τίτλο Feel.



Το moirasou.org στηρίζει τον Βαλάντη γιατί...

απλά το αξίζει!

 

  Ψηφίστε εδώ: 

http://www.zisetistigmi.gr/show/valantis_paschalidis

 


                                                                               

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αντιδραστικός πολύ, δεν λειτουργεί επικοινωνιακά σωστα όταν χάνει ένα διαγωνισμό, τα βάζει με τους υπευθύνους και το κοινό του. Και να σκεφτείτε ότι δισκογραφική τον σκεφτόταν σοβαρά και τα έκανε θάλασσα με την αυθάδεια και την ανυπακοή του. ΄Βαλάντη θα πρέπει να μάθεις να χάνεις, πριν μάθεις να κερδίζεις. Πολλά ταλέντα υπάρχουν αλλά με τέτοιο παλιοχαρακτήρα δεν πάνε πουθενά. Δυστυχώς οι καλοί τρόποι διδάσκονται στο σπίτι...